Zavařovací program

Zavařování je velmi používaný způsob konzervace ovoce, zeleniny a mnoha dalších potravin, ale třeba i hotových jídel vysokými teplotami, při kterém se pokrm ve sklenici těsně uzavřené víčkem ohřívá na teplotu kolem 85 °C nebo vyšší. Ohříváním uzavřených sklenic ve vodě nebo páře dojde ke sterilizaci a také k vytlačení vzduchu. Po následném ochlazení vznikne ve sklenici podtlak a její obsah je vzduchotěsně uzavřen.

Zavařování je v domácnostech velmi oblíbené, a proto jsme pro Vás připravili bohatou nabídku zavařovacích sklenic, zavařovacích víček, zavařovacích hrnců, teploměrů a pouzder, a také příslušenství.

Nejoblíbenější v kategorii

Pružina na zelí PICKLES pr.6,7x8,7cm

Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu PICKLES. Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí, přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli - kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme. Vše promícháme. Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou...

za
52 Kč
(s DPH)
 

Doprava

Česká pošta a PPL

 

Dárek zdarma

Nakupte za více jak 1 500 Kč

 

Jsme profesionálové

Již 27 let na českém trhu

 

Kamenné prodejny

Praha - Žižkov a Jinonice