Zavařovací program

Zavařování je velmi používaný způsob konzervace ovoce, zeleniny a mnoha dalších potravin, ale třeba i hotových jídel vysokými teplotami, při kterém se pokrm ve sklenici těsně uzavřené víčkem ohřívá na teplotu kolem 85 °C nebo vyšší. Ohříváním uzavřených sklenic ve vodě nebo páře dojde ke sterilizaci a také k vytlačení vzduchu. Po následném ochlazení vznikne ve sklenici podtlak a její obsah je vzduchotěsně uzavřen.

Zavařování je v domácnostech velmi oblíbené, a proto jsme pro Vás připravili bohatou nabídku zavařovacích sklenic, zavařovacích víček, zavařovacích hrnců, teploměrů a pouzder, a také příslušenství.

 

Kamenná prodejna

Bořivojova 1136/45, Praha 3

 

Jsme profesionálové

na českém trhu již od roku 1990

 

Doprava zdarma

při nákupu nad 10 000 Kč

 

Dárek zdarma

při nákupu nad 2 000 Kč